Σκοπός και Περιεχόμενο της ιστοσελίδας

Kαλώς ορίσατε στο tranoueducation.gr.                                                                                                                    

Mια εκπαιδευτική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε τον καιρό του lock down για να υποστηρίξει γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Εδώ τα παιδιά έμαθαν παίζοντας, βλέποντας animation και εξετάζοντας, όσα έχουν μάθει με quiz, διαδραστικά παιχνίδια και εικόνες.

Αγάπησαν τη μάθηση και δεν στερήθηκαν την γνώση το διάστημα αυτό.

Την ιστοσελίδα και το υλικό που αναρτήθηκε, τα δημιούργησα εγώ η ίδια εξ’ ολοκλήρου.. Το υλικό είναι πηγή έμπνευσης, που άντλησα, ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησα στις μεταπτυχιακές μου σπουδές και αρκετά χρόνια τριβής με τα παιδιά, προσπαθώντας να βρω τι τους αρέσει, πως μαθαίνουν ευκολότερα.  Αφορά όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως και απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.

Κάποιες έννοιες παρουσιάζονται με απλό τρόπο και όχι με επιστημονική ορολογία. 

Σκοπός μου είναι να αποκτήσουν την βασική ιδέα και μετά να “Χτίσει” ο καθένας μας πάνω σε αυτή.

Έτσι λοιπόν δημιούργησα το υλικό αυτό.

Το υλικό που δημιουργήθηκε θα συνεχίσει να διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να αξιοποιηθεί, ανά πάσα ώρα και στιγμή, στις εκπαιδευτικές πλατφόρμες.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Θα προσπαθώ να μένω κοντά σας με νέα εκπαιδευτικά project, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία.

Σύντομα ξεκινάει μια νέα συνεργασία που θα φέρει την αλλαγή στα εκπαιδευτικά δεδομένα και θα συμβάλλει στην πρόοδο όλων των παιδιών ανεξαιρέτως.

Mε εκτίμηση,

Τρανού Μαρία

Master of Special Educational Needs

Game Developer & Web Designer

Υ.Γ. Όσον αφορά τυχόν ελλείψεις και σχεδιαστικές ατέλειες, απολογούμαι και περιμένω παρατηρήσεις σας για τυχόν διορθώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν, με σκοπό να επιτευχθεί η καλύτερη εκπαιδευτική εμπειρία για τα παιδιά, τους μαθητές/ τις μαθήτριές σας και φυσικά για εσάς.

Λίγα λόγια για ‘μένα και το σκοπό μου